Drie fietsen gestolen in Goor

In de afgelopen week zijn bij de politie drie aangiftes binnengekomen van gestolen fietsen. Vorige week vrijdagmiddag werd een tweewieler gestolen vanuit de Stationslaan terwijl afgelopen maandagochtend een fiets werd ontvreemd aan de Markeloseweg. Afgelopen dinsdag werd een stalen ros weggenomen die naast het Schoolfeestplein stond. Dat moet gebeurd zijn tussen 07:45 uur en 17:30 uur. Daarnaast is de politie ook nog steeds op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over diefstal van een trekker vanuit een schuur naast de algemene begraafplaats waar ook gereedschappen werden gestolen. Getuigen kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844 of via de Facebookpagina van de Politie Hof van Twente.

Gerelateerde berichten

  • Geld gepind na inbraak in de Spoorstraat16 januari 2018 Geld gepind na inbraak in de Spoorstraat Tijdens een inbraak in een woning in de Spoorstraat is in de nacht van donderdag op vrijdag een portemonnee en een autosleutel gestolen. Diezelfde nacht werd van de rekening van de pinpas […]
  • Fietsendieven weer erg actief1 juni 2016 Fietsendieven weer erg actief Er worden in de laatste weken weer opvallend veel fietsen gestolen in het Goorse. Ook deze week was het weer raak toen enkele fietsen werden gestolen bij de bushalte aan de Markeloseweg. […]
  • Inbraak in schuur en schaftkeet bij begraafplaats10 april 2018 Inbraak in schuur en schaftkeet bij begraafplaats Tijdens een inbraak in een schuur bij de algemene begraafplaats aan de Markeloseweg is vannacht een een trekker gestolen. Het blauwe voertuig dat HIER is afgebeeld wordt vaak gebruikt bij […]
  • Vochtproblemen in aula begraafplaats, geen expositie3 mei 2018 Vochtproblemen in aula begraafplaats, geen expositie Er zijn vochtproblemen in de aula van de algemene begraafplaats aan de Markeloseweg. Die is opgeknapt en opnieuw in de verf gezet maar desondanks blijven er vochtplekken komen waardoor […]
  • Lichtjesmiddag op algemene begraafplaats15 november 2017 Lichtjesmiddag op algemene begraafplaats Er is ook dit jaar weer een 'lichtjesmiddag'op de algemene begraafplaats in Goor. De stichting BAB Hof van Twente organiseert dat jaarlijks op de algemene begraafplaatsen in de Hof van […]