Inschrijving Seniorentocht Schoolfeest geopend

De inschrijving voor de komende Seniorentocht van het School en Volksfeest is vanaf vandaag geopend. Mensen van 65 jaar en ouder (of echtparen waarvan de nam of vrouw 65 jaar of ouder is) uit Goor, ’t Zeldam, Kerspel Goor of het buurtschap De Ha, kunnen zich aanmelden. Dat kan bij de Readshop aan de Grotestraat 101 of bij Gerrit Verdriet aan de Blauwververij 46. De Seniorentocht is op donderdag 3 mei en gaat dit jaar over de Veluwe en door de Achterhoek.

Gerelateerde berichten

  • Seniorentocht door de Veluwe en de Achterhoek22 maart 2018 Seniorentocht door de Veluwe en de Achterhoek De Seniorentocht van de stichting School- en Volksfeest gaat dit jaar door de Veluwe en de Achterhoek. Op donderdag 3 mei zullen de bussen om 09.00 uur vertrekken vanaf het […]
  • Stralende Seniorentocht door Gelders landschap12 mei 2022 Stralende Seniorentocht door Gelders landschap De weergoden waren de Goorse senioren vandaag goed gezind. Onder stralende omstandigheden genoten de ouderen van een heerlijke dag tijdens de Seniorenreis van het Goorse School en […]
  • Aanmelden Seniorentocht kan nog tot en met zaterdag3 mei 2022 Aanmelden Seniorentocht kan nog tot en met zaterdag Wie nog mee wil met de Seniorentocht van het Goorse School en Volksfeest kan dat nog doen tot en moet komende zaterdag, 7 mei. De tocht door de Achterhoek en het Montferland is volgende […]
  • Stralende dag voor Goorse senioren…3 mei 2018 Stralende dag voor Goorse senioren… Het zonnetje schijnt en het gemoed is uitstekend. Vanmorgen zijn net na negenen 7 bussen met zo'n 300 Goorse senioren vanaf het Schoolfeestplein vertrokken voor een busreis met diverse […]
  • Seniorentocht op 12 mei richting Achterhoek en Montferland20 maart 2022 Seniorentocht op 12 mei richting Achterhoek en Montferland Het is de eerste officiĆ«le Schoolfeest-actitiviteit sinds de uitbraak van de coronapandemie en vindt 'zes wekke veur 't Skoolfees' plaats op donderdag 12 mei: De Seniorentocht van het […]