Wegracer Kloots tweede in NK-wedstrijd in Assen

De Goorse motorcoureur Cliff Kloots is vandaag als tweede gefinished tijdens de tweede wedstrijd meetellend voor het Nederlands Kampioenschap in de zogenoemde Supersport 1000-klasse. De wegracer moest alleen Nigel Walraven voor zich dulden en dat was ook tijdens de kwalificatie al zo. In de eerste wedstrijd meetellend voor het NK eindigde Kloots twee weken geleden als vierde. Toen had de motorsporter last van een polsblessure waarmee hij al lang rond rijdt. Op het TT-circuit van Assen werd Danny van der Sluis, achter Cliff kloots, derde.

 

Gerelateerde berichten

  • Kloots vierde in eerste wegrace van het seizoen14 april 2018 Kloots vierde in eerste wegrace van het seizoen Cliff Kloots is vandaag vierde geworden tijdens de eerste race in de strijd om het Nederland kampioenschap Supercup 1000. De Goorse wegracer deed op het TT-circuit van Assen lang mee om de […]
  • Kloots tweede in vierde wedstrijd ONK Supercup 10009 juni 2019 Kloots tweede in vierde wedstrijd ONK Supercup 1000 De Goorse motorcoureur Cliff Kloots is tweede geworden in de vierde race om het Open Nederlands Supercup 1000. De wegracer startte vanaf pole position maar, die had tijdens de race last […]
  • Kloots wint in Assen en leidt in ONK Supercup 100028 april 2019 Kloots wint in Assen en leidt in ONK Supercup 1000 De Goorse motorcoureur Cliff Kloots heeft tweede wedstrijd om de strijd in het Open Nederlands wegracekampioenschap in de Supercup 1000-klasse op zijn naam geschreven. De 25-jarige […]
  • Kloots derde in Assen4 juni 2017 Kloots derde in Assen De Goorse motorcoureur Cliff Kloots is derde geworden in de derde wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap Supercup 1000. Op het circuit in Assen prolongeerde de wegracer op prima wijze […]
  • Kloots crasht in laatste race van het seizoen15 oktober 2017 Kloots crasht in laatste race van het seizoen Voor de laatste races in Assen stond wegracer Cliff Kloots nog op een mooie derde plek in de strijd om de Supercup 1000 maar een crash in de laatste race gooide roet in het eten. Daardoor […]