Groots onthaal voor wereldkampioen Spanninga

De kersverse Goorse wereldkampioen BMX Kevin Spanninga is vanmiddag op grootse onthaald op het plein voor café De Whee. De 21-jarige fietscrosser behaalde afgelopen woensdag in Baku, de hoofdstad van Azerbeidzjan de wereldtitel in de categorie 17 tot 24 jaar en dat met overmacht. Kevin Spanninga kwam rond kwart voor vijf aan in Goor en werd onthaald met rode fakkels. Naast familie en vrienden waren ook de leden van zijn club, het Haaksbergse DVO, aanwezig om de Gorenaar te huldigen. Op onze Facebookpagina staat een filmpje. Hieronder een fotoreportage.

 

Gerelateerde berichten

  • KEVIN SPANNINGA WERELDKAMPIOEN BMX !7 juni 2018 KEVIN SPANNINGA WERELDKAMPIOEN BMX ! Een fantastische prestatie van Gorenaar Kevin Spanninga. Hij werd vandaag in Baku wereldkampioen BMX in de klasse 17 tot 24 jaar. De fietscrosser van DVO Haaksbergen was in de hoofdstad […]
  • Brons voor Spanninga op WK BMX !29 juli 2017 Brons voor Spanninga op WK BMX ! Kevin Spanninga is derde geworden op het wereldkampioenschap BMX in het Amerikaanse Rock Hill. De Goorse fietscrosser verraste in de categorie van BMX-ers tussen de 17 en 24 jaar vriend en […]
  • Spanninga zevende op EK BMX11 juli 2016 Spanninga zevende op EK BMX Kevin Spanninga is dit weekeinde als zevende geëindigd tijdens het Europees Kampioenschap BMX in het Italiaanse Verona. De Goorse fietscrosser liet daarmee zien in zijn klasse tot de […]
  • Kevin Spanninga zegeviert op nieuwe bike8 mei 2018 Kevin Spanninga zegeviert op nieuwe bike Kevin Spanninga heeft meteen zijn visitekaartje afgegeven op zijn nieuwe BMX. De talentvolle fietscrosser uit Goor won op Papendal. In een spannende strijd om de prestigieuze Talentcup […]
  • Spanninga vijfde op NK BMX, van Leeuwen mist halve finale net3 juli 2016 Spanninga vijfde op NK BMX, van Leeuwen mist halve finale net Kevin Spaninga is vandaag als vijfde geeindigd tijdens het Nederlands Kampioenschap BMX in het Brabantse Luyksgestel. De Goorse fietscrosser deed het aanvankelijk uitstekend en won na drie […]