Zippytoys geopend

Zippytoys heeft vandaag de deuren geopend. De nieuwe speelgoedwinkel is gevestigd in het voormalige pand van Optie 1 in de Grotestraat en wordt gerund door Judith Zuidberg die al langer een webshop onder deze naam runt. Goor heeft dus weer een speelgoedwinkel na de sluiting van Top1Toys, begin 2016.

Gerelateerde berichten

  • Speelgoedwinkel Zippytoys in pand Optie 16 april 2018 Speelgoedwinkel Zippytoys in pand Optie 1 Goor krijgt weer een speelgoedwinkel. In het pand waar telefoonwinkel Optie 1 net iets meer dan een jaar geleden de deuren sloot (foto) komt Zippytoys. Dat is de fysieke winkel van de […]
  • Zippy Toys bezig aan laatste dagen27 mei 2022 Zippy Toys bezig aan laatste dagen Na de sluiting van Sport Inn is ook speelgoedwinkel Zippy Toys aan de laatste dagen bezig. De winkel van Judith Zuidberg gaat na morgen niet meer open. Grote prijsontwikkelingen in de […]
  • Landelijke kledingketen Okay opent vestiging in Goor11 mei 2022 Landelijke kledingketen Okay opent vestiging in Goor Okay Fashion & Jeans opent in september een nieuwe vestiging in het centrum van Goor. De landelijke keten van kledingwinkels gaat zich vestigen in het voormalige pand van Top1 Toys in […]
  • Sinterklaashuis weer bij Zippytoys20 oktober 2019 Sinterklaashuis weer bij Zippytoys Als Sinterklaas weer voet op Goorse bodem heeft gezet zal hij zijn intrek nemen in het Sinterklaashuis dat, evenals vorig jaar, weer wordt gebouwd in de speelgoedwinkel Zippytoys aan de […]
  • Grotestraat krijgt kleur op Stoepkrijtdag3 april 2019 Grotestraat krijgt kleur op Stoepkrijtdag Er werd fanatiek gekleurd en getekend op een deel van de Grotestraat vanmiddag. Die was voor de gelegenheid voor een deel afgesloten om de kinderen uit Goor met diverse kleuren krijt, het […]