Mogelijk lang geen openbaar vervoer van en naar Goor

Medewerkers van Keolis zijn van plan om vanaf maandag voor lange tijd het werk neer te leggen. Dat zou betekenen dat het openbaar vervoer van en naar Goor voor lange tijd plat gaat. Buschauffeurs en treinmachinisten strijden al maanden voor een betere CAO en legden daarvoor al vaker het werk neer. Nu wordt de werkgevers een ultimatum gesteld: als er voor maandag geen akkoord is bereikt dan wordt er vanaf maandag gestaakt voor onbepaalde tijd. De chauffeurs willen vermindering van de werkdruk en meer loon. Het openbaar vervoer lag in Goor voor het laatst plat op 30 april.

 

Gerelateerde berichten

  • Serene rust bij het station…30 april 2018 Serene rust bij het station… Normaliter is het, zeker in de ochtend- en avondspits, een drukteĀ  van belang maar dat is vandaag en morgen heel anders bij het trein- en busstation in Goor. Twee treinen staan stil en […]
  • Goorse reiziger merkt weinig van OV-staking26 juni 2018 Goorse reiziger merkt weinig van OV-staking De staking in het openbaar vervoer morgen heeft weinig gevolgen voor de reizigers van en naar Goor. De treinen van Goor naar Zutphen en Hengelo en Oldenzaal zullen gewoone volgens de […]
  • Minder treinen door staking28 mei 2019 Minder treinen door staking Vanwege een staking in het openbaar vervoer rijden er vandaag minder treinen op het traject Oldenzaal-Goor-Zutphen. Reizigers moeten er rekening mee houden dat er vandaag vanaf Goor niet […]
  • Komend weekend geen treinen van en naar Hengelo18 oktober 2018 Komend weekend geen treinen van en naar Hengelo Goorse treinreizigers die morgen, overmorgen en zondag richting Hengelo willen moeten rekening houden met extra reistijd. Door werkzaamheden rijden er geen treinen van, via en naar […]
  • Een leerzaam ritje in de trein…13 februari 2019 Een leerzaam ritje in de trein… Vijf- en vijftig leerlingen van de onderbouwklassen van de Prins Constantijnschool kregen vandaag een bijzondere les in het reizen met de trein. Ze maakten vandaag een ritje van het […]