Schoolfeestnieuws in het kort (13)

– Wie tussen de Schoolfeestloodsen en de plek van de opstelling aan de Irisstraat woont kan deze ochtend rekenen op een stevige wekservice. De grote wagens trekken al voor 9.00 uur richting de startstreep, waar ze een laatste inspectie krijgen voordat de optocht om 13.00 uur begint. En daar hoort als vanouds al stevige feestmuziek bij. Even doorbijten voor de adepten die het gisteren laat hebben gemaakt dus…

De optochtbingo, bedacht door voormalige wagenbouwgroep De Ralle Ridders, is vanmiddag fysiek te verkrijgen bij Bar Bistro d’Olde Smidse. Het cafĂ© aan de Grotestraat maakt er net als de andere horecagelegenheden in het stadshart een feestje van, met DJ Rob Toonen. De optochtbingo kan er dus ook worden gespeeld, mocht je hem nog niet hebben uitgeprint.

– De prijsuitreiking van de optocht om 19.30 uur krijgt hoog bezoek. Niemand minder dan onze eigen Goorse minister van Defensie Ank Bijleveld reikt de hoogste prijzen uit. Aansluitend en voor die tijd speelt de PPM Band, tot aan de traditionele afsluiter met het Goors Victorie.