Schoolfeestnieuws in het kort (13)

– Wie tussen de Schoolfeestloodsen en de plek van de opstelling aan de Irisstraat woont kan deze ochtend rekenen op een stevige wekservice. De grote wagens trekken al voor 9.00 uur richting de startstreep, waar ze een laatste inspectie krijgen voordat de optocht om 13.00 uur begint. En daar hoort als vanouds al stevige feestmuziek bij. Even doorbijten voor de adepten die het gisteren laat hebben gemaakt dus…

De optochtbingo, bedacht door voormalige wagenbouwgroep De Ralle Ridders, is vanmiddag fysiek te verkrijgen bij Bar Bistro d’Olde Smidse. Het cafĂ© aan de Grotestraat maakt er net als de andere horecagelegenheden in het stadshart een feestje van, met DJ Rob Toonen. De optochtbingo kan er dus ook worden gespeeld, mocht je hem nog niet hebben uitgeprint.

– De prijsuitreiking van de optocht om 19.30 uur krijgt hoog bezoek. Niemand minder dan onze eigen Goorse minister van Defensie Ank Bijleveld reikt de hoogste prijzen uit. Aansluitend en voor die tijd speelt de PPM Band, tot aan de traditionele afsluiter met het Goors Victorie.

Gerelateerde berichten

  • Slijp de potloden voor de Grote Schoolfeest Optochtbingo!16 juni 2018 Slijp de potloden voor de Grote Schoolfeest Optochtbingo! De Grote Allegorische Optocht kan volgende week zondag voor de toeschouwers een stuk interactiever worden. (oud-)Gorenaren Bjorn Weinreder en Laurens Verhoeven hebben namelijk een heuse […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (10)19 juni 2015 Schoolfeestnieuws in het kort (10) *Selma Hoek neemt na het School-en Volksfeest van dit jaar afscheid als voorzitter van de Optochtcommissie. Hoek is jaren in de functie verbonden geweest aan het Feest der Feesten en […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (6)13 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (6) - De bodem van de Tente ligt er en dus kan de daadwerkelijke opbouw beginnen. Medewerkers van De Weerd Tentbouw zijn vanmorgen begonnen met het leggen van de vloerdelen die aan het […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (10)25 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (10) De wagens voor de allegorische optocht zijn allemaal gekeurd en er werden geen onregelmatigheden gevonden. Allemaal goed gekeurd dus en (bijna) klaar voor de rondgang van komende […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (14)22 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (14) - Niet alleen het Schoolfeest heeft zijn eigen bierbekers. Ook de optochtgroep GVD komt een eigen Schoolfeestbeker als tegenhanger van de beker met de tekst Diss'n is van mie komt de […]