Klaasen uitgeschakeld in World Matchplay

Jelle Klaasen is gisteravond in de eerste ronde van het zogenoemde World Matchplay uitgeschakeld. De Goorse topdarter was kansloos tegen de Engelsman Peter Wright die met 10-5 zegevierde. Klaasen stond al snel met 8-2 in legs achter en kwam daarna enigszins terug in het duel maar een nederlaag bleek niet te voorkomen voor Klaasen die achteraf aangaf dat hij ‘gewoon niet goed genoeg was’ daarnaast te kampen had met de warmte in het Engelse Blackpool. Ook vorig jaar werd Klaasen uitgschakeld in de eerste ronde van dit toernooi. Toen werd met dezelfde cijfers verloren van Gary Anderson.

Gerelateerde berichten

  • Klaasen plaatst zich voor UK Open15 februari 2022 Klaasen plaatst zich voor UK Open Ondanks het kwijtraken van een PDC Tour Card doet Jelle Klaasen in maart toch mee aan de UK Open. De Goorse topdarter wist in Engeland de Rileys Qualifier in Coventry te winnen. In de […]
  • Klaasen stunt in European Darts Trophy14 oktober 2018 Klaasen stunt in European Darts Trophy De Goorse darter Jelle Klaasen heeft in Duitsland voor een grote verrassing gezorgd door  de nummer twee van de wereld Peter Wright te verslaan. In Göttingen won hij tijdens de European […]
  • EK Darts voorbij voor Jelle Klaasen28 oktober 2017 EK Darts voorbij voor Jelle Klaasen Jelle Klaasen is uitgeschakeld op het Europees Kampioenschap Darts. In het Belgische Hasselt verloor de Goorse topdarter van de Australiër Kyle Anderson. Het werd uiteindelijk 6-10 in […]
  • Klaasen onderuit op World Matchplay23 juli 2017 Klaasen onderuit op World Matchplay Jelle Klaasen is vandaag al in de eerste ronde van de World Matchplay uitgeschakeld. De Goorse darter ging in het Engelse Blackpool verrassend met 10-5 onderuit tegen de Engelsman […]
  • Klaasen al klaar op World Matchplay18 juli 2016 Klaasen al klaar op World Matchplay De Goorse darter Jelle Klaasen is al in de eerste ronde van het World Matchplay uitgeschakeld. De Nederlander liep in het Engelse Blackpool tegen de ervaren Steve Beaton contstant achter […]