Heel Goor welkom bij huldigingsfeest Kevin Spanninga

Er komt een groots huldigingsfeest voor de Goorse Wereld- en Europees Kampioen BMX Kevin Spanninga. Op vrijdagavond 17 augustus wordt heel Goor uitgenodigd om dat feest mee te vieren bij en naast café De Whee. Het feest begint om 19:00 uur waarna de huldiging om 19:30 uur zal zijn. Spanninga hoopt zelf op een grote opkomst en stelt de bezoekers alvast wat versnaperingen in het vooruitzicht. “Voor de aanwezigen zullen de 1e 2 consumpties van mij zijn als dank voor de steun en de komst. Save the date en hopelijk tot dan!” aldus Spanninga op zijn Facebookpagina. De 21-jarige fietscrosser werd begin juni in Baku wereldkampioen in de klasse tot 24 jaar en herhaalde dat kunststukje een maand later in het Franse Arrians waar hij de Europese titel veroverde.

Gerelateerde berichten

  • Spanninga in het zonnetje gezet op De Whee18 augustus 2018 Spanninga in het zonnetje gezet op De Whee Hij kreeg de waardering die hij verdient. De kersverse Wereld- en Europees Kampioen BMX werd gisteravond in het zonnetje gezet door zo'n 80 belangstellenden bij- en in café De Whee. Daar […]
  • Groots onthaal voor wereldkampioen Spanninga10 juni 2018 Groots onthaal voor wereldkampioen Spanninga De kersverse Goorse wereldkampioen BMX Kevin Spanninga is vanmiddag op grootse onthaald op het plein voor café De Whee. De 21-jarige fietscrosser behaalde afgelopen woensdag in Baku, de […]
  • Morgen huldiging Spanninga: ook gemeente present16 augustus 2018 Morgen huldiging Spanninga: ook gemeente present De initiatiefnemers willen het nog één keer benadrukken: "Laten we eens beseffen hoe bijzonder het is dat er een Wereld- en Europees Kampioen uit Goor komt, dat moet gevierd worden!" De […]
  • KEVIN SPANNINGA WERELDKAMPIOEN BMX !7 juni 2018 KEVIN SPANNINGA WERELDKAMPIOEN BMX ! Een fantastische prestatie van Gorenaar Kevin Spanninga. Hij werd vandaag in Baku wereldkampioen BMX in de klasse 17 tot 24 jaar. De fietscrosser van DVO Haaksbergen was in de hoofdstad […]
  • Spanninga Nederlands Kampioen BMX5 juli 2021 Spanninga Nederlands Kampioen BMX Het is hem weer gelukt. Kevin Spanninga is in Haaksbergen Nederlands Kampioen BMX geworden. De Gorenaar werd in de klasse van mannen boven de 25 jaar. In de derde week van augustus doet […]