Voice of Holland-topper Jozefzoon bij Goorse passion

Pearl Jozefzoon komt zingen tijdens The New Passion in Goor op donderdag 17 april van volgend jaar. De 32-jarige zangeres werd bekend door haar tweede plek in de talentenshow The Voice of Holland in 2011 en groeide daarna uit tot een gevestigde waarde met onder meer rollen in musicals zoals Hairspray en Dreamgirls. De Goorse Passion, in aanloop naar Pasen, was vorig jaar een groot succes ondanks de regen. Toen was zangeres Elske de Wal één van de blikvangers samen met de bekende zandtovenaar Gert van de Vijver die toen zijn kunsten in de Reggehof vertoonde. Voor de rondgang met Pasen is er half december ook nog ‘The Christmas Passion’, eveneens georganiseerd door de stichting Doors Wide Open. Dan staat er in het Goorse stadshart een zogenoemde ‘Love-caravan’ en is er een verlichte kerststal.

Pearl Jozefzoon (foto: Laura Oldenbroek)

Gerelateerde berichten

  • Goorse Passion trekt veel bekijks ondanks regen28 maart 2018 Goorse Passion trekt veel bekijks ondanks regen De weersomstandigheden waren niet dat wat gewenst was maar de regen weerhield een groot aantal mensen er niet van om toch mee te lopen in de stoet achter het grote witte kruis tijdens de […]
  • Beroemde zandtovenaar en Elske de Wal in Goorse Passion17 maart 2018 Beroemde zandtovenaar en Elske de Wal in Goorse Passion De bekende zandtovenaar Gert van der Vijver zal zijn kunsten vertonen tijdens de Goorse uitvoering van The Passion op woensdag 28 maart aanstaande. Hij zal zijn kunsten vertonen in De […]
  • Zang en zand tijdens tweede Goorse Passion15 april 2019 Zang en zand tijdens tweede Goorse Passion Het bleek een schot in de roos vorig jaar ondanks niet al te beste weersomstandigheden. De Goorse Passion beleeft overmorgen de tweede editie met veel zang en de overbekende zandtovenaar, […]
  • Ook dit jaar veel ‘volgelingen’ bij Goorse Passion17 april 2019 Ook dit jaar veel ‘volgelingen’ bij Goorse Passion Het begon met een spatje regen maar dat was voorbij toen het grote witte kruis werd opgepakt en gedragen door Goor. De Goorse versie van The Passion begon vandaag op het Schoolfeestplein […]
  • Passion dit jaar niet in Goor20 januari 2020 Passion dit jaar niet in Goor De lokale uitvoering van 'The Passion' is dit jaar met Pasen niet in Goor te zien. Het organiserende Doors Wide Open heeft besloten om de tocht met het grote witte kruis dit jaar in […]