Voice of Holland-topper Jozefzoon bij Goorse passion

Pearl Jozefzoon komt zingen tijdens The New Passion in Goor op donderdag 17 april van volgend jaar. De 32-jarige zangeres werd bekend door haar tweede plek in de talentenshow The Voice of Holland in 2011 en groeide daarna uit tot een gevestigde waarde met onder meer rollen in musicals zoals Hairspray en Dreamgirls. De Goorse Passion, in aanloop naar Pasen, was vorig jaar een groot succes ondanks de regen. Toen was zangeres Elske de Wal één van de blikvangers samen met de bekende zandtovenaar Gert van de Vijver die toen zijn kunsten in de Reggehof vertoonde. Voor de rondgang met Pasen is er half december ook nog ‘The Christmas Passion’, eveneens georganiseerd door de stichting Doors Wide Open. Dan staat er in het Goorse stadshart een zogenoemde ‘Love-caravan’ en is er een verlichte kerststal.

Pearl Jozefzoon (foto: Laura Oldenbroek)

Gerelateerde berichten

  • Goorse Passion trekt veel bekijks ondanks regen28 maart 2018 Goorse Passion trekt veel bekijks ondanks regen De weersomstandigheden waren niet dat wat gewenst was maar de regen weerhield een groot aantal mensen er niet van om toch mee te lopen in de stoet achter het grote witte kruis tijdens de […]
  • Beroemde zandtovenaar en Elske de Wal in Goorse Passion17 maart 2018 Beroemde zandtovenaar en Elske de Wal in Goorse Passion De bekende zandtovenaar Gert van der Vijver zal zijn kunsten vertonen tijdens de Goorse uitvoering van The Passion op woensdag 28 maart aanstaande. Hij zal zijn kunsten vertonen in De […]
  • Doors Wide Open in race voor donatie ING Bank23 januari 2018 Doors Wide Open in race voor donatie ING Bank De stichting Doors Wide Open is in de race voor een financiële injectie van de ING Bank. Met de actie Help Nederland Vooruit zijn in het hele land maatschappelijke initiatieven aangewezen […]
  • Ik geef je een roosje, mijn roosje…5 september 2017 Ik geef je een roosje, mijn roosje… Treinreizigers werden vanochtend op het station in Goor verrast met een fraaie geste van de stichting Doors Wide Open. Medewerkers deelden rozen uit. Aan iedere passant twee. Eén om zelf […]
  • Figuranten voor The Christmas Passion gezocht24 augustus 2018 Figuranten voor The Christmas Passion gezocht The New Passion in Goor op donderdag 17 april 2019 krijgt al steeds meer vorm. Zo komt de roemrijke Pearl Jozefzoon zingen tijdens het evenement in ‘t Twentse Haagje. Ook de decemberversie […]