Speeltuin Tuindorp bijna klaar voor gebruik

Het heeft flink wat voeten in de aarde gehad, maar een feestelijke opening nadert met rasse schreden. De grond in de speeltuin op het Tuindorp is inmiddels compleet asbestvrij. Een dezer dagen worden de laatste speeltoestellen geplaatst, waarna de speelplek gereed is om vertier te bieden aan de kinderen. Het was de bedoeling dat de speeltuin eind mei op feestelijke wijze werd heropend, maar door deze plechtigheid kon een streep toen er asbest werd aangetroffen. 

 (Foto: Wijkbeheer Hof van Twente)

Gerelateerde berichten

  • Geen asbest boven saneringsnorm in speeltuin Tuindorp20 juni 2018 Geen asbest boven saneringsnorm in speeltuin Tuindorp Nader onderzoek heeft uitgewezen dat er in de speeltuin op het Tuindorp geen asbest boven de saneringsnorm is gevonden. De gemeente meldt dat de grond wel kampt met 'wat asbestmaterialen', […]
  • Asbest gevonden in speeltuin, opening uitgesteld25 mei 2018 Asbest gevonden in speeltuin, opening uitgesteld De feestelijke heropening van de speeltuin op het Tuindorp gaat vanmiddag niet door. De gemeente meldt dat er asbest is aangetroffen. Bij het installeren van het laatste speeltoestel […]
  • Speeltuin Tuindorp nu wel geopend7 november 2018 Speeltuin Tuindorp nu wel geopend Het speeltuintje in de Goorse volkswijk 't Tuindorp is vanmiddag dan eindelijk officieel geopend. Die opening zou aanvankelijk op 25 mei plaatsvinden maar toen bleek dat er asbest in de […]
  • Speelplek tussen Albatros en Heeckeren geopend17 mei 2018 Speelplek tussen Albatros en Heeckeren geopend De nieuwe speelplek tussen de Albatrosschool en De Wiekslag is vandaag officieel geopend door wethouder van Zwanenburg. Het nieuwe afgeschermde speelterrein met enkele toestellen en een […]
  • Van Zwanenburg opent nieuwe Badhoes12 juli 2018 Van Zwanenburg opent nieuwe Badhoes Het nieuwe hart van 't Tuindorp wordt komende zaterdag geopend met een open huis voor iedere belangstellende en de presentatie van de te verwachten (kinder)activiteiten. Het nieuwe […]