Fysio Flex-s verhuist naar oude SNS Bank

Fysiotherapie Flex-s gaat verhuizen naar de plek waar vroeger de SNS Bank gevestigd zat. Het pand aan de Grotestraat stond al een tijd leeg. “Wij passen niet meer in het pand aan de Herman Heijermanstraat, daarnaast willen we ook nog gaan uitbreiden”, vertelt fysiotherapeut Sonja Poelakker. Nog niet zo lang geleden deed Lex Schreuder, stichter van de praktijk, zijn klantenkring over aan Karen Harmelink en Sonja Poelakker. “We willen verfrissen en onze eigen draai er meer aan gaan geven.” De twee fysiotherapeuten kwamen ook steeds vaker in de knoop met de planning. “Straks zullen we meer kamers krijgen waardoor de agenda ook makkelijker te vullen is.” Volgens Poelakker zal het pand sowieso klaar zijn in januari 2019.

vlnr: Sonja Poelakker, Karen Harmelink en Lex Schreuder

Gerelateerde berichten

  • Lex Schreuder doet zaak na 40 jaar van de hand8 juni 2018 Lex Schreuder doet zaak na 40 jaar van de hand Het is al jaren een vertrouwd gezicht in de fysiotherapiepraktijk aan de Herman Heijermanstraat en er zijn weinig Gorenaren die nooit door hem onder handen zijn genomen. Lex Schreuder […]
  • Het rijke bankverleden van Goor…12 september 2021 Het rijke bankverleden van Goor… Nu het Rabobankgebouw aan de Kerkstraat/Laarstraat zo'n beetje tegen de vlakte is ziet de redactie van Oald Goor reden om eens in het bankverleden van Goor te duiken. Waar het nu zoeken […]
  • Hector gaat samenwerken met Fysiotherapiepraktijk Smit15 oktober 2018 Hector gaat samenwerken met Fysiotherapiepraktijk Smit SV Hector is een samenwerkingsverband aangegaan met de Goorse Fysiotherapiepraktijk Smit. Afgestudeerd fysiotherapeut Finn Hobelman, 24 jaar en gezegend met een rijk voetbalverleden, zal […]
  • Hazenkamp 2500ste patiënt Smit13 februari 2018 Hazenkamp 2500ste patiënt Smit Een mijlpaal voor Fysiotherapie & Fysiofitness Smit in Goor. Dit weekend werd de 2500e (unieke) patiënt verwelkomd. Britt Hazenkamp van 12 kwam zich, samen met haar moeder, melden voor […]
  • Kandidaten voor Hoftalenten gezocht18 november 2015 Kandidaten voor Hoftalenten gezocht Er hebben zich tot nu toe minder kandidaten gemeld voor de deelname aan Hoftalenten dan in voorgaande jaren. De voorrondes vinden komende zaterdag plaats en zangtalenten kunnen zich nog […]