Fysio Flex-s verhuist naar oude SNS Bank

Fysiotherapie Flex-s gaat verhuizen naar de plek waar vroeger de SNS Bank gevestigd zat. Het pand aan de Grotestraat stond al een tijd leeg. “Wij passen niet meer in het pand aan de Herman Heijermanstraat, daarnaast willen we ook nog gaan uitbreiden”, vertelt fysiotherapeut Sonja Poelakker. Nog niet zo lang geleden deed Lex Schreuder, stichter van de praktijk, zijn klantenkring over aan Karen Harmelink en Sonja Poelakker. “We willen verfrissen en onze eigen draai er meer aan gaan geven.” De twee fysiotherapeuten kwamen ook steeds vaker in de knoop met de planning. “Straks zullen we meer kamers krijgen waardoor de agenda ook makkelijker te vullen is.” Volgens Poelakker zal het pand sowieso klaar zijn in januari 2019.

vlnr: Sonja Poelakker, Karen Harmelink en Lex Schreuder

Gerelateerde berichten

  • Lex Schreuder doet zaak na 40 jaar van de hand8 juni 2018 Lex Schreuder doet zaak na 40 jaar van de hand Het is al jaren een vertrouwd gezicht in de fysiotherapiepraktijk aan de Herman Heijermanstraat en er zijn weinig Gorenaren die nooit door hem onder handen zijn genomen. Lex Schreuder […]
  • Hazenkamp 2500ste patiënt Smit13 februari 2018 Hazenkamp 2500ste patiënt Smit Een mijlpaal voor Fysiotherapie & Fysiofitness Smit in Goor. Dit weekend werd de 2500e (unieke) patiënt verwelkomd. Britt Hazenkamp van 12 kwam zich, samen met haar moeder, melden voor […]
  • Hector gaat samenwerken met Fysiotherapiepraktijk Smit15 oktober 2018 Hector gaat samenwerken met Fysiotherapiepraktijk Smit SV Hector is een samenwerkingsverband aangegaan met de Goorse Fysiotherapiepraktijk Smit. Afgestudeerd fysiotherapeut Finn Hobelman, 24 jaar en gezegend met een rijk voetbalverleden, zal […]
  • Winkelcentrum Kerkstraat komt langzaam dichterbij21 juli 2015 Winkelcentrum Kerkstraat komt langzaam dichterbij Het gaat langzaam maar het lijkt erop dat er binnenkort toch een 'Go' kan worden gegeven voor het plan om het Rabobank-gebouw en de naastliggende panden in de Kerkstraat te slopen en daar […]
  • Culinaire lentewandeling Ik Wil Kippenvel9 maart 2015 Culinaire lentewandeling Ik Wil Kippenvel Onder de vleugels van Ik Wil Kippenvel gaan de Goorse dames Jorieke Eertink en Karen Eijkelkamp evenementen in de regio organiseren. Het duo trapt af met een culinaire lentewandeling op de […]