Twee woninginbraken in een week

Het was een drukke week voor de hulpdiensten in Goor. Naast de open dag van onder meer de brandweer moest ook de politie drie keer handelend optreden. We berichtten deze week al over de brute inbraak in een woning aan de Buitenhagen. Naar nu blijkt heeft de Hermandad ook moeten ingrijpen bij een woninginbraak op de Scherpenzeelseweg. De politie roept getuigen op zich te melden: 0900-8844. Verder moest de politie aan diezelfde Scherpenzeelseweg nog in actie komen omdat het trottoir dreigde te verzakken na een gesprongen waterleiding. 

Gerelateerde berichten

  • Zes woninginbraken in een maand tijd20 januari 2017 Zes woninginbraken in een maand tijd Het aantal diefstallen of pogingen daartoe is aan het einde van het vorig jaar en aan het begin van 2017 aanzienlijk in het Goorse. Naast de diverse winkeldiefstallen en gestolen fietsen […]
  • Inbraken in Havezate en Buitenhagen11 januari 2016 Inbraken in Havezate en Buitenhagen Inbrekers zijn in het weekeinde actief geweest bij en in woningen aan de Buitenhagen en aan de Havezathe. In de Buitenhagen werd in twee woningen ingebroken. Daar werd uit één huis een […]
  • Goor bijna gedekt met buurtpreventie-apps1 februari 2017 Goor bijna gedekt met buurtpreventie-apps Het scheelt niet veel of heel Goor is gedekt als het gaat om buurtpreventie via Whats App. Op initiatief van André Bouma is het Twentse Haagje ingedeeld in 29 buurten waarvoor […]
  • Automobilist rijdt door na aanrijding met fietster8 november 2019 Automobilist rijdt door na aanrijding met fietster Een fietser is vanmorgen op de kruising Rembrandtstraat-Scherpenzeelseweg aangereden door een auto. De bestuurd van de wagen reed door na het incident. De vrouw reed bij haar woning weg […]
  • Veel controles, weinig boetes24 oktober 2015 Veel controles, weinig boetes Politiecontroles op verschillende plekken in Goor gisteren aan het eind van de middag en s'avonds. Fietsers en automobilisten werden gecontroleerd op de Diepenheimseweg, Molenstraat, […]