Lamers gaat nog één keer open

Lamers opent komende zaterdag nog één keer de deuren. De winkel in huishoudelijke artikelen- en speelgoed houdt vanaf 10:00 uur de laatste uitverkoop in het pand aan de Molenstraat. Dit voor mensen die voor Sinterklaas en Kerst nog artikelen willen hebben of een kado zoeken. Het is de laatste keer dat er nog wat gekocht kan worden in de winkel van Benny en Yvonne Waanders die al een aantal maanden dicht zit. In april kondigde Benny Waanders in een open brief de sluiting aan die hij onder meer wijt aan het instellen van éénrichtingsverkeer in de Molenstraat. Afgelopen vrijdag werd bekend dat dat weer zal worden opgeheven als de Molenstraat vanaf de Enterseweg is doorgetrokken over het voormalige terrein van slachtafvalverwerker Bouwens.

Gerelateerde berichten

  • Lamers gaat sluiten7 april 2018 Lamers gaat sluiten Lamers Goor in de Molenstraat gaat sluiten. De winkel met huishoudelijke artikelen en speelgoed gaat dicht om 'bedrijfs-economische redenen'. In een brief aan deze site zeggen de uitbaters […]
  • Blokker gaat weg, Lamers komt terug25 juli 2016 Blokker gaat weg, Lamers komt terug De karakteristieke letters van de vorige eigenaren staan nog altijd op het winkelpand in de Molenstraat waar al sinds jaar en dag huishoudelijke en kado-artikelen evenals speelgoed wordt […]
  • Ook Marskramer weg uit Goor2 augustus 2016 Ook Marskramer weg uit Goor De Marskramer sluit aan het einde van het jaar de deuren van haar vestiging op winkelcentrum De Whee.  Het Goorse filiaal van de huishouden- en speelgoedartikelen-keten is niet rendabel […]
  • Resultaten verkeersonderzoek komen later dan gepland12 februari 2018 Resultaten verkeersonderzoek komen later dan gepland De resultaten van het onderzoek naar de verkeerssituatie in de Molenstraat en omgeving laten langer op zich wachten. Eerder was gepland om deze maand de uitkomsten tijdens een […]
  • ‘Molenstraat-bewoners mogen zich gelukkig prijzen…” (ingezonden)1 mei 2020 ‘Molenstraat-bewoners mogen zich gelukkig prijzen…” (ingezonden) Een tweetal Laarstraat-bewoners, die anoniem willen blijven, kwamen bij deze site met een schriftelijke reactie op de noodkreet van Molenstraatbewoners, eergisteren op Goorsnieuws.nl. Die […]