Goorse clubs weer in actie na vrij weekend

De eerste teams van de Goorse voetbalclubs komen morgen weer in competitieverband in actie, nadat vorige week niet werd gespeeld en er deze week nederlagen waren in de strijd om de Tukker Cup. Voor vv Twenthe staat het treffen met Reünie uit Borculo op de rol in de derde klasse A. Een voor de ranglijst belangrijk duel want de ploeg van trainer Hans Dirksen, nu elfde met 6 punten, treft een opponent met evenveel punten maar een iets minder doelsaldo. Bij winst op het eigen kunstgras kan de stap naar de middenmoot gezet worden. Dat geldt ook voor Hector en GFC in de vierde klasse G. GFC, 8e met 8 punten, speelde twee weken geleden met 2-2 gelijk tegen Lettele en gaat nu op bezoek bij het nog puntloze Raalte. Hector, dat twee weken geleden knap won in en tegen Diepenveen en daarmee op zeven punten kwam, treft thuis DAVO dat één punt meer heeft. De tussenstanden van de duels van de Goorse clubs die morgen om 14:00 uur beginnen, zijn te volgen via deze site.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Reutum1 december 2018 Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Reutum Twenthe kreeg vorige week in de derde klasse A van het zondagamateurvoetbal een flinke oorwassing van NEO en gaat morgen voor eerherstel in het belangrijke duel in en tegen Reutu. De ploeg […]
  • Kelderkrakers voor Goorse clubs (Update)17 januari 2019 Kelderkrakers voor Goorse clubs (Update) IJs en weder dienende melden de voetbalclubs zich morgen weer in de wei voor een aantal zeer belangrijke wedstrijden. Zowel Twenthe, Hector als GFC treffen een concurrent in de strijd om […]
  • Twenthe voor belangrijk duel tegen LSV, Hector treft koploper30 maart 2019 Twenthe voor belangrijk duel tegen LSV, Hector treft koploper Het wordt weer eens tijd voor een driepunter voor het vlaggeschip van vv Twenthe. De ploeg pakte één punt uit de laatste twee wedstrijden en is nog niet weg bij de 'gevaarlijke' onderste […]
  • Is GFC titelkandidaat na Pasen ?20 april 2019 Is GFC titelkandidaat na Pasen ? Met de aankondiging dat GFC volgend jaar zaterdagclub wordt, zal het in dit seizoen geen prijzen of promotie opleveren, maar de sportieve ambitie voert de boventoon bij de rood zwarten […]
  • Twenthe ontvangt NEO, GFC en Hector tegen staartploegen24 november 2018 Twenthe ontvangt NEO, GFC en Hector tegen staartploegen In de derde klasse A van het zondagamateurvoetbal heeft Twenthe de weg naar boven weer gevonden na de 4-2 zege van vorige week op Reünie. Morgen wederom een thuisduel voor de Goorse […]