Goor zeer content met grondaankoop in kwestie Molenstraat

De bevolking uit Goor prijst de gemeente met de aankoop van de extra grond om de Molenstraat aan te pakken. Dat blijkt uit de poll op onze site. 80 procent van de ondervraagden vindt het ‘een goede zaak’ dat de Hof de veelbesproken straat door zal trekken. 15 procent is van mening dat de gemeente hier geen goed aan doet. De rest heeft geen mening. De Molenstraat zal over ongeveer twee jaar worden aangepakt, waarna ook het éénrichtingsverkeer zal worden afgeschaft. De volgende poll gaat over de verkiezing ‘Ondernemer van het Jaar’ in Goor. Die wordt volgende maand door de ondernemers gekozen tijdens de nieuwjaarsreceptie van Goor Collectief bij De Bebsel. Wij vragen de inwoners alvast te stemmen. Wie van de genomineerden moet het worden? De Bebsel, Houthandel RTT óf piepschuimgigant Dawo. U mag het zeggen!

Gerelateerde berichten

  • Bebsel wint voorverkiezing ‘Ondernemer van het jaar’10 januari 2019 Bebsel wint voorverkiezing ‘Ondernemer van het jaar’ Als het aan de lezers van Goorsnieuws.nl ligt, mag De Bebsel volgende week donderdag worden gekroond tot Goors ondernemer van het jaar. In een poll op deze site kreeg het zalencentrum- en […]
  • Overgrote meerderheid wil tweerichtingsverkeer in Molenstraat terug4 april 2017 Overgrote meerderheid wil tweerichtingsverkeer in Molenstraat terug De Molenstraat moet zo snel mogelijk weer een tweerichtingsweg worden voor personenauto's. Dat is de mening van het overgrote deel van de deelnemers aan een poll op onze site. Maar liefst […]
  • Vader en zoon Oosterbeek in radioportret5 april 2019 Vader en zoon Oosterbeek in radioportret Gerrit Oosterbeek en zijn zoon Daan zijn komende zondag te gast in het programma Portret van Hofstreek FM. De huidige ondernemers van het jaar in Goor zijn succesvol in de […]
  • Publiek nomineert geen ondernemers meer21 november 2016 Publiek nomineert geen ondernemers meer De nominaties voor de verkiezing van 'Ondernemer van het jaar' in Goor worden dit jaar niet door het publiek gedaan maar alleen door de ondernemers zelf. Iedereen kon eerder stemmen […]
  • Publieksprijs bij verkiezing Ondernemer van het jaar7 januari 2020 Publieksprijs bij verkiezing Ondernemer van het jaar Er wordt ook een publieksprijs uitgereikt tijdens de Ondernemer van het jaar-verkiezing volgende week donderdagavond bij De Bebsel. Daar kiezen allereerst de leden van Goor Collectief uit […]