Goor zeer content met grondaankoop in kwestie Molenstraat

De bevolking uit Goor prijst de gemeente met de aankoop van de extra grond om de Molenstraat aan te pakken. Dat blijkt uit de poll op onze site. 80 procent van de ondervraagden vindt het ‘een goede zaak’ dat de Hof de veelbesproken straat door zal trekken. 15 procent is van mening dat de gemeente hier geen goed aan doet. De rest heeft geen mening. De Molenstraat zal over ongeveer twee jaar worden aangepakt, waarna ook het éénrichtingsverkeer zal worden afgeschaft. De volgende poll gaat over de verkiezing ‘Ondernemer van het Jaar’ in Goor. Die wordt volgende maand door de ondernemers gekozen tijdens de nieuwjaarsreceptie van Goor Collectief bij De Bebsel. Wij vragen de inwoners alvast te stemmen. Wie van de genomineerden moet het worden? De Bebsel, Houthandel RTT óf piepschuimgigant Dawo. U mag het zeggen!