Albatros bedankt brandweer

Kinderen van de basisschool Albatros hebben vandaag een dankbezoek gebracht aan de brandweer. De telgen wilden de spuitlieden in het zonnetje zetten voor hun nachtelijke werk op 22 november toen de brandweer de brand in het schoolgebouw met succes onder controle kreeg. De kinderen kwamen de brandweer bedanken en kregen en passant ook nog een rondleiding op de kazerne.

Gerelateerde berichten

  • Oh kom er eens kijken…5 december 2016 Oh kom er eens kijken… Topdrukte voor Sinterklaas en zijn Pieten vanochtend in Goor waar de Goedheiligman aan het begin van zijn verjaardag alle Goorse basisscholen bezocht. Die bezoekjes verliepen overigens […]
  • Schuurbrand in appartementencomplex Lindehof1 oktober 2018 Schuurbrand in appartementencomplex Lindehof De brandweer is vanavond met groot materieel uitgerukt voor een schuurbrand aan de Oude Haaksbergerweg. In appartemententcomplex Lindehof, waar in totaal achttien mensen wonen van de JP […]
  • Schoorsteenbrand in woning Hachreyse29 januari 2020 Schoorsteenbrand in woning Hachreyse De brandweer is vanavond uitgerukt voor een schoorsteenbrand in een woning aan de Hachreyse op 't Heeckeren in Goor. Met behulp van een hoogwerker is de schoorsteen geveegd. De brandweer […]
  • Brandweer uit Goor naar Markelo5 januari 2019 Brandweer uit Goor naar Markelo De brandweer uit Goor is vanmiddag uitgerukt voor een brand bij de buren uit Markelo. Bij afvalpunt De Hulpe ging een hoop met vuil in rook op. De brandweer uit Goor moest de brandweer […]
  • Schoorsteenbrand in Kerkstraat18 februari 2019 Schoorsteenbrand in Kerkstraat De Goorse brandweer is vanavond wederom uitgerukt voor een schoorsteenbrand, ditmaal bij een woning in de Kerkstraat. De brand was snel onder controle en met hulp van een hoogwerker wordt […]