Luifel wederom slachtoffer van vrachtwagen

Knal, boem en wederom raak. Opnieuw is de gevel casu quo luifel van de voormalige lunchroom aan de Grotestraat geraakt. Het is al de derde keer dit jaar dat een vrachtwagen de gevel heeft geramd. De schade valt deze keer relatief mee gezien de vorige ravage, maar de ondernemers uit het stadshart van Goor roepen via deze weg chauffeurs op om goed uit te kijken bij het rijden door het centrum.

 

Gerelateerde berichten

  • Als het nou nog weer mis gaat…24 augustus 2019 Als het nou nog weer mis gaat… De gevreesde luifel van de voormalige lunchroom in de Grotestraat is eraf maar de pijlers steken nog wel uit het pand ten teken dat er wellicht weer een nieuwe luifel zal komen. Aan de […]
  • Weer vrachtwagen tegen luifel in Grotestraat18 januari 2019 Weer vrachtwagen tegen luifel in Grotestraat Een vrachtwagen is vanmiddag tegen de luifel van de voormalige lunchroom in de Grotestraat gereden. En dat is niet voor het eerst. Al twee keer eerder onderschatte een bestuurder van een […]
  • En weer ligt de luifel eraf…13 augustus 2019 En weer ligt de luifel eraf… Het was alweer een tijdje geleden maar gisteren was het weer zover. De luifel van de voormalige broodjeszaak- en cafetaria aan de Grotestraat tegenover de Primera moest het weer […]
  • Goor verdeeld over toekomst veel geramde luifel8 oktober 2019 Goor verdeeld over toekomst veel geramde luifel Wat moet er gebeuren bij de veel geramde luifel aan het voormalige pand van Hap en The Sweet Sixties ? Dat was de vraag in een poll op deze site. Goor is verdeeld want 33% vindt dat de […]
  • Weer bingo bij de luifel21 augustus 2019 Weer bingo bij de luifel Knal, boem, raak! Weer was het bingo vanochtend bij het voormalige onderkomen van Sweet Sixties en Hap. De luifel van het iconische pand werd weer geraakt door een vrachtwagen in het […]