Weer brute inbraak bij Avania aan de Kerkstraat

In de zogenoemde Avania-shop bij het Avia-tankstation aan de Kerkstraat is vannacht een grote hoeveelheid sigaretten buitgemaakt. Twee inbrekers drongen rond 01:30 uur het pand met geweld binnen via de schuifdeuren aan de voorkant. Op camerabeelden is te zien hoe twee mannen met bivakmutsen de ramen insloegen en daarna de deuren met geweld ontzetten. Daarna werden de pakjes sigaretten in een zak gestopt waarna de twee inbrekers zich uit de voeten maakten. Door het alarm was de eigenaar en de politie snel ge-alarmeerd en ook snel ter plekke maar niet snel genoeg om de daders te kunnen pakken. De boeven braken vannacht ook in een aantal achtergelegen schuurtjes in. Daar werd gereedschap buit gemaakt. In oktober van 2016 werd ook al ingebroken bij de tankshop in de Kerkstraat. Toen kwamen de inbrekers via het dak binnen. De politie zoekt getuigen van de brutale inbraak vannacht. Deze kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844.

Gerelateerde berichten

  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Autobedrijf Grafen verhuist naar Breukersweg16 mei 2017 Autobedrijf Grafen verhuist naar Breukersweg Autobedrijf Grafen vertrekt per 1 juni uit het bedrijfspand aan de Goorse Molenstraat en verhuist en neemt BCT aan de Breukersweg over. Grafen zat naast het inmiddels onbemande tankstation […]
  • Verzoek tot oplettendheid in buurtpreventie-apps2 november 2017 Verzoek tot oplettendheid in buurtpreventie-apps In Goor en omgeving is er in de afgelopen weken weer meer dan gemiddeld ingebroken. Zo werden vorige week nog diverse ruiten van bedrijfsauto's ingeslagen en spullen buitgemaakt op het […]
  • Brute inbraak in woning Buitenhagen23 september 2018 Brute inbraak in woning Buitenhagen Aan de Buitenhagen in Goor is ingebroken in een woning waarbij ook flinke schade en een ravage werd aangericht. De brute inbraak vond gisteren plaats tussen 09.15 en 21:30 uur. […]
  • Zes woninginbraken in een maand tijd20 januari 2017 Zes woninginbraken in een maand tijd Het aantal diefstallen of pogingen daartoe is aan het einde van het vorig jaar en aan het begin van 2017 aanzienlijk in het Goorse. Naast de diverse winkeldiefstallen en gestolen fietsen […]