Weer brute inbraak bij Avania aan de Kerkstraat

In de zogenoemde Avania-shop bij het Avia-tankstation aan de Kerkstraat is vannacht een grote hoeveelheid sigaretten buitgemaakt. Twee inbrekers drongen rond 01:30 uur het pand met geweld binnen via de schuifdeuren aan de voorkant. Op camerabeelden is te zien hoe twee mannen met bivakmutsen de ramen insloegen en daarna de deuren met geweld ontzetten. Daarna werden de pakjes sigaretten in een zak gestopt waarna de twee inbrekers zich uit de voeten maakten. Door het alarm was de eigenaar en de politie snel ge-alarmeerd en ook snel ter plekke maar niet snel genoeg om de daders te kunnen pakken. De boeven braken vannacht ook in een aantal achtergelegen schuurtjes in. Daar werd gereedschap buit gemaakt. In oktober van 2016 werd ook al ingebroken bij de tankshop in de Kerkstraat. Toen kwamen de inbrekers via het dak binnen. De politie zoekt getuigen van de brutale inbraak vannacht. Deze kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844.

Gerelateerde berichten

  • Inbraakgolf teistert Goor in de laatste dagen26 november 2020 Inbraakgolf teistert Goor in de laatste dagen In de afgelopen dagen is maar liefst zeven keer ingebroken of zijn er pogingen tot inbraak geweest in Goor. Na de twee eerder gemelde insluipingen in de Gondalaan was het vannacht raak in […]
  • Inbrekers aangehouden na inbraak bij leegstaande woning15 maart 2022 Inbrekers aangehouden na inbraak bij leegstaande woning De politie heeft zondagmiddag twee inbrekers aangehouden die ervan verdacht worden te hebben ingebroken bij een leegstaande woning naast De Stoevelaar op De Whee. Een getuige betrapte het […]
  • Stijging inbraakcijfers 2020 komt door inbraakgolf in Goor1 juni 2021 Stijging inbraakcijfers 2020 komt door inbraakgolf in Goor De stijging van het aantal woninginbraken in de gemeente Hof van Twente in 2020 komt door een inbraakgolf in Goor in november. Dat zegt het College van B&W in antwoorden op vragen […]
  • Inbraken in de Gondalaan25 november 2020 Inbraken in de Gondalaan Tijdens de donkere dagen voor Kerst lijkt het erop dat ook het aantal inbraken weer toeneemt in Goor. In het afgelopen weekeinde waren twee woningen aan de Gondalaan het doelwit van […]
  • Inbraak op ’t Heeckeren16 november 2020 Inbraak op ’t Heeckeren In een woning aan de Bronnincreef in de Goorse wijk Heeckeren is afgelopen nacht ingebroken. De dief, of dieven, zijn via een raam naar binnen gekomen en hebben diverse goederen […]