Deelnemers gezocht voor Goorse Cityrun

Doorgaan zal hij zeker wel, maar de belangstelling voor de Goorse Cityrun van komende zaterdagavond valt nog tegen. Voor de hardloopwedstrijd na afloop van de Ronde van Goor hebben zich vooralsnog minder dan vijftig mensen ingeschreven. Opvallend, want de het loopevenement is juist opgezet voor Goorse recreatieve lopers. Met een afstand van 3,2 kilometer is hij dan ook voor iedereen behapbaar. De voorinschrijving loopt nog tot en met woensdag. Zaterdag kan ook ter plekke nog worden ingeschreven.

Organisator van de Cityrun is AV Goor ’75. Zij zetten het loopevenement een jaar geleden op bij het gebrek aan een loopwedstrijd in Goor. Met zo’n 130 deelnemers aan de eerste editie, die positief ontvangen werd, bleek dat een succes. Nu valt de inschrijving dus tegen en dat terwijl gepoogd wordt om de vele recreanten die in Goor en omgeving hardlopen ook eens op een leuke manier door het eigen stadscentrum te laten lopen. Opvallend is wel dat van de tot nu ingeschreven deelnemers zo’n 70 procent uit Goor komt.

Via deze link kan tot en met woensdag ingeschreven worden voor de AV Goor Cityrun by Night. Die gaat om 21.15 uur van start. In een eerder bericht van deze site is meer informatie te lezen.