Deelnemers gezocht voor Goorse Cityrun

Doorgaan zal hij zeker wel, maar de belangstelling voor de Goorse Cityrun van komende zaterdagavond valt nog tegen. Voor de hardloopwedstrijd na afloop van de Ronde van Goor hebben zich vooralsnog minder dan vijftig mensen ingeschreven. Opvallend, want de het loopevenement is juist opgezet voor Goorse recreatieve lopers. Met een afstand van 3,2 kilometer is hij dan ook voor iedereen behapbaar. De voorinschrijving loopt nog tot en met woensdag. Zaterdag kan ook ter plekke nog worden ingeschreven.

Organisator van de Cityrun is AV Goor ’75. Zij zetten het loopevenement een jaar geleden op bij het gebrek aan een loopwedstrijd in Goor. Met zo’n 130 deelnemers aan de eerste editie, die positief ontvangen werd, bleek dat een succes. Nu valt de inschrijving dus tegen en dat terwijl gepoogd wordt om de vele recreanten die in Goor en omgeving hardlopen ook eens op een leuke manier door het eigen stadscentrum te laten lopen. Opvallend is wel dat van de tot nu ingeschreven deelnemers zo’n 70 procent uit Goor komt.

Via deze link kan tot en met woensdag ingeschreven worden voor de AV Goor Cityrun by Night. Die gaat om 21.15 uur van start. In een eerder bericht van deze site is meer informatie te lezen.

Gerelateerde berichten

  • Goorse cityrun ook dit jaar na afloop wielerronde28 augustus 2019 Goorse cityrun ook dit jaar na afloop wielerronde Voor het tweede jaar op rij wordt ook dit jaar na afloop van de Ronde van Goor de AV Goor Cityrun by Night georganiseerd. Op zaterdag 7 september kan iedereen die dat wil deelnemen aan […]
  • Hardloopwedstrijd in centrum Goor op 1 september3 juli 2018 Hardloopwedstrijd in centrum Goor op 1 september Er komt een hardloopwedstrijd in het centrum voor Goor, aansluitend op de Goorse wielerronde van zaterdag 1 september. De AV Goor Cityrun by Night zal die dag om 21.15 uur worden […]
  • Aanmelding Dikke Banden Race Goor geopend10 augustus 2018 Aanmelding Dikke Banden Race Goor geopend Op je eigen fiets zo hard mogelijk door het centrum van Goor racen, op een afgezet parcours en met veel publiek langs de kant. Wie wil dat nu niet? Met die gedachte hoopt de Goorse […]
  • Cityrun kroont hardloopkampioenen Hof van Twente13 augustus 2018 Cityrun kroont hardloopkampioenen Hof van Twente Goorse hardlopers die op zaterdag 1 september deelnemen aan de AV Goor Cityrun by Night maken kans op een extra prijs. De organisatie van de hardloopwedstrijd door het Goorse stadshart […]
  • Spectaculaire koersen in Ronde van Goor verwacht6 september 2019 Spectaculaire koersen in Ronde van Goor verwacht Wie zaterdag gaat kijken bij de Ronde van Goor kan spannende wedstrijden verwachten. Voor zowel de elite/beloften vrouwen als de elite/beloften mannen is de wielerronde namelijk het […]