Melkman Wim Burggraaff overleden

De bekende Goorse ‘melkboer’ Wim Burggraaff is overleden. De Gorenaar bestierde 50 jaar lang een zuivelwinkel in de Wijnkamp waar hij ook woonde en van waaruit hij met een melkwagen langs de huizen ging. Daarnaast was hij jarenlang brandmeester bij de Goorse vrijwillige brandweer. De maatschappelijk betrokken Burggraaff was eveneens actief als penningmeester van de Goorse Biertent Rellie. In 2014 werd hij getroffen door een herseninfarct. In dat jaar zou hij ook voor de 60e keer actief zijn als vrijwilliger in de feesttent tijdens het School en Volksfeest waarvoor hij destijds groots werd gehuldigd.

Burggraaff was daarnaast een groot FC Twente-fan en was op 1 december 2019 nog aanwezig bij het duel tegen Ajax nadat hij met een speciale wensambulance werd vervoerd van De Wheehof, waar hij de laatste jaren van zijn leven werd verzorgd, naar de Grolsch Veste. Wim Burggraaff laat naast zijn vrouw Dineke, dochter Jantine en zijn zoons Jan en Erwin achter. Hij werd 86 jaar.

Wim Burggraaff bij FC Twente met dochter Jantine

Gerelateerde berichten

  • Pan op het vuur zorgt voor korte nachtrust Wijnkampers7 november 2020 Pan op het vuur zorgt voor korte nachtrust Wijnkampers Een koddig schouwspel vannacht in de Wijnkamp. Bij een huishouden stond nog een pan op het vuur laten, waarna er brand ontstond. Met veel lawaai schoten de hulpdiensten te hulp, waardoor […]
  • Geen nieuwe Corona-besmettingen ondanks Schoolfeest16 juli 2020 Geen nieuwe Corona-besmettingen ondanks Schoolfeest De gemeente en de Veiligheidsregio waren bang dat het laatste weekeinde van juni in Goor tijdens het alternatieve Schoolfeest nog wel eens een risico zou kunnen vormen voor een nieuwe […]
  • En zo werd het toch nog een enerverend weekend…29 juni 2020 En zo werd het toch nog een enerverend weekend… Geen Tente, geen kermis en en geen optochten. Maar toch maakte Goor er wel wat van in het afgelopen weekeinde. Het was mooi weer en druk op de terassen. Met name bij De Bebsel was het […]
  • Waardig eerbetoon Rellie voor Wolter Wiegerinck20 maart 2020 Waardig eerbetoon Rellie voor Wolter Wiegerinck De Goorse Biertent Rellie gaf erelid Wolter Wiegerinck vandaag een sober maar waardig eerbetoon net voor de Diepenheimsebrug. Een haag van Rellie-vlaggen met zwarte linten stonden langs […]
  • Griezelige Rellie sluit hoogstaande Optocht in stijl af24 juni 2018 Griezelige Rellie sluit hoogstaande Optocht in stijl af Hoewel de weergoden dit weekend nog wel eens van gedachten veranderden, bleef het in Goor deze zondagmiddag gelukkig droog. En dat was maar goed ook, want duizenden toeschouwers hebben […]