zaterdag 23 augustus 2014   


Polls

Ik ben nu wel gewend aan de nieuwe verkeerssituaties
 

Bezoekers

We hebben 81 gasten onlineStatistics

Bezoekers : 19502692
contact

Goorsnieuws.nl
Vergulde speld voor 60 jaar tapdienst
maandag 14 juli 2014 11:31

Wim Burggraaff heeft in het afgelopen weekeinde een speciale vergulde Schoolfeestpenning gekregen uit handen van Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink. De Gorenaar zou dit jaar voor de 60e keer actief zijn als vrijwilliger maar hij werd eerder dit jaar getroffen door een hersenbloeding. In verzorgingstehuis Sint Elizabeth in Delden kreeg de ex-melkman een vergulde penning voorzien van het cijfer 60 en zes diamantjes. Tijdens de uitreiking was ook oud-Schoolfeestbestuurder Gerrit Wissink. Hij was samen met Burggraaff Rellielid van het eerste uur. De vrouw van Wim Burggraaff, Dineke, werd tijdens het Schoolfeest ook al gehuldigd. Zij voor een halve eeuw trouwe dienst.

jubileumburggraaff

 
Westerik wint Goorse Tourpoule 2014
zondag 27 juli 2014 21:02

John Westerik heeft de Goorse Tourpoule 2014 gewonnen en is daarmee de opvolger van Casmaran Land, de gele trui-drager van het afgelopen jaar. In Tourcafé De Ster pakte Westerik de winst op de allerlaatste dag van het wielerevenement, na een eindprint die te vergelijken was met die van renner Marcel Kittel, die de laatste etappe van vandaag op de Champs-Elysees op zijn naam schreef. Voor aanvang van de slotdag stond René ten Zende nog fier bovenaan in het klassement. Westerik stond zelfs zesde. Het podium van dit jaar wordt gecompleteerd door Jolanda Leeftink en Wim Platenkamp op een respectievelijk tweede en derde plaats. Bij de jeugdpoule won Mees Spenkelink, ging het zilver naar Jeroen Verdriet en werd Casper van Vliet derde. Rene Koch won het bergklassement en Helmig Westerik bij de vlakke ritten. De complete uitslag is hier te bekijken. 

westerikwinttourpoule

Winnaar John Westerik met de bokaal (foto: Patrick ter Elst)

Lees meer...
 
Directie Herfstzon afgezet
vrijdag 22 augustus 2014 10:42

gezinusknegtNa een slepende periode is de kogel door de kerk. Directeur Gezinus Knegt en mededirectielid Els Overbeek moeten het veld ruimen bij zorginstelling 't Herfstzon in Goor. Bestuursvoorzitter Noltes zegt in TC/Tubantia dat een groot verschil van inzicht over de toekomst de reden is van de breuk. Dit ontkende hij enkele weken geleden overigens tegenover deze site nog hardnekkig. Toen werden de toekomstplannen van Knegt als reden aangevoerd. Bronnen van deze site weten te melden dat er ook met het personeel een scheve verhouding is ontstaan.

Lees meer...
 
Goor in oude ansichten...
donderdag 21 augustus 2014 06:46

De skyline van Goor is niet bepaald voer voor de plaatselijke VVV om ansichtkaart van te drukken. Goor is geen vakantieparadijs. En toch duiken er zo nu en dan ansichtkaarten op van 't Twentse Haagje. Vandaag ééntje uit de oude doos van Henri Pol. In de jaren '50 werd deze prent gekocht bij boekhandel de Merel en vandaag vindt de kaart een platform in de rubriek Oald Goor. Hoewel het beeld van het kasteel op het Weldam net zo fraai is als Nijenhuis in Deep'n, kwam de Haagse top hier niet bijeen om de begroting te bespreken. Het leverde wel een fraai vakantiekaartje op.

ansichtkaart

 
Man ligt weken dood in Goorse woning
vrijdag 22 augustus 2014 12:29

In de Goorse Pieter Langendijkstraat is afgelopen maandag een man gevonden die al enkele weken dood in zijn woning lag. De politie ging polshoogte nemen nadat buurtbewoners klaagden over stankoverlast. De zestiger leidde een teruggetrokken leven en had met niemand contact. Volgens omwonenden zou dit zijn ontstaan nadat hij gezondsheidsproblemen kreeg. Vroeger runde de man een fotozaak in het Goorse stadshart. Het is niet bekend hoe lang de Gorenaar in de woning heeft gelegen, maar volgens omwonenden gaat het zeker om enkele weken. Hoe de man om het leven is gekomen is niet duidelijk. Deze week ontstond in Twente beroering toen bekend werd dat een 68-jarige vrouw in Enschede in eenzaamheid stierf en pas na twee maanden werd gevonden.

pieterlangendijkstraat

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 1170

Weersverwachting
Goor
Meer weer in Goor

Zoek op Goorsnieuws

Twitter Widget